Har du nogensinde haft lyst til at skrive en historie? Bare sådan for sjov, for dig selv og dine børn? En fortælling, som de kan læse og tage ind til hjertet og give videre til deres børn. En historie, som bringer dem tæt sammen den dag, de skal kigge tilbage og mindes? Noget, som får smilet frem på læben i stedet for tåren i øjet.

Det havde jeg. Og efter mange år lå lysten og ideen til bogen stadig og ulmede. Men med et lille skub tog jeg mig sammen. Det der for mig, som alenemor til tre med fast fuldtidsjob og dagligdagens stress og jag, så helt umuligt ud, blev gjort muligt. Jeg skrev en bog. Denne bog – Fanny Fairychild og det magiske spejl.

Fanny Fairychild er blevet til ud fra egne minder. Som pige på landet med det ene ben i søen og det andet i skoven over marken, var min verden et eventyr af oplevelser.

Her, et halvt århundrede senere, er mine barndoms erindringer, fantasier og drømme aldrig forsvundet. Jeg har i bogen forsøgt at gengive nogle af de ting, jeg selv som barn drømte om og som mange andre børn drømmer om, tænker på, er bange for eller kan glæde sig over.

De fleste børn drømmer for eksempel, at de kan flyve. Eller trylle. Eller måske drømmer de bare, at de kan forsvinde væk i en helt anden verden, hvor alt er muligt!

Jeg ønsker at mine børn, dine børn – ja, os alle sammen aldrig stopper med at drømme uanset, hvor gamle vi er.  Og at vi kæmper, uanset hvor umuligt det hele ser ud. Mine piger skal altid stole på, at de kan opnå de ting, de virkelig vil. Og med hjertet skal de huske altid at bevare kærligheden og elske mest muligt. 

Den kærlighed vi giver videre til vores børn, gror i dem og lægger kim til den kærlighed, de formår at give videre til deres.

Mange eventyrlige hilsner


Lykke