Se anmeldelser fra bogbloggere og bogens målgruppe her på siden.

Anmelder fra målgruppen af Fanny Fairychild og det magiske spejl
Anmeldelser fra målgruppen

Fanny Fairychild er blevet boganmeldt af flere bogbloggere – men bøgerne er også blevet anmeldt af den reelle målgruppe.

Før udgivelse har jeg haft bogen ude hos nogle forskellige grupper af læsere – blandt andet hos en læsegruppe i en 4. klasse.

Først er der de yngre anmeldere. Nederst på siden anmeldelser fra bogbloggere.

Her er nogle anmeldelser fra evalueringsskemaerne som målgruppens test-læsere fik udleveret sammen med bogen:

Navn: Asta
Alder: 9 år
Forståelse: Middel
Handling: Spændende
Hvad kender du fra bogen?
Thor, Odin, Frej, Freja, Loke
Hvad kan du bedst lide?
Når hun møder sin mor igen.
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikker

Navn: Elma
Alder: 10 år
Forståelse: Middel
Handling: Sjov og spændende
Hvad synes du om bogen?
Spændende på nogen tidspunkter og sjov på andre. Jeg vil anbefale den men der må godt komme mere drama i den nye ellers er den god!!!
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikkert

Navn: Matteo
Alder: 10 år
Forståelse: Nem
Handling: Spændende
Hvad synes du om bogen?
Det var første gang jeg læste den stil af bøger og nu vil jeg læse mere af det. Jeg kan godt lide den måde du byggede historien op på. Og jeg følte jeg levede mig meget ind i bogen. Meget god bog.
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikkert

Navn: Sophie
Alder: 12 år
Forståelse: Nem
Handling: Inspirerende.
Hvad synes du om bogen?
Fanny Fairychild er en unik, ny og interessant måde at læse fantasi på. Slutningen er megagod og spændende.
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikker

Navn: Vilde
Alder: 10 år
Forståelse: Middel
Handling: Sjov, spændende og nogen steder uhyggelig.
Hvad synes du om bogen?
I starten bliver man trukket ind i bogen og slutningen er spændende.
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikkert

Navn: Christoffer
Alder: 12 år
Forståelse: Middel
Handling: Spændende og god.
Hvad synes du om bogen?
Den var rigtig god og jeg kan godt lide temaet. Det var trist, at den skulle slutte med at Hel fik spejlet og at Sebille ikke kom tilbage med Fanny.
Vil du anbefale bogen?
Ja, helt sikkert

Offentlige anmeldelser af Fanny Fairychild og det magiske spejl.

★★★★
“Jeg har læst bogen Fanny Fairychild og det magiske spejl. Jeg syntes, at den var ret god, og man lærer en masse om nordisk mytologi.
En af de ting, der gjorde den god, var den historie, den fortalte. Denne bog kan varmt anbefales 😉 For mig tog det 3 dage at læse den. Den er let at læse og meget overskuelig. Den var okay spændende. Bogen har ingen billeder indeni, men det udenpå passer godt til indholdet. De guldsmede, der er tegnet udenpå, er virkelig flotte.”

Miriam – 5./6. klassetrin

“Vi på Bogmærket kan varmt anbefale andre at læse bogen, og vi glæder os til at endnu flere unge læsere får glæde af den hos os.”

Bogmærket

Boganmeldere i alle aldre

★★★★
“Forfatteren siger: “Det er først, når man glemmer fantasien og eventyret, at man bliver gammel.” … og det er også det budskab der går igen i bogen, at bevare håbet, troen, drømmen og kærligheden.

Det er en velskrevet bog med et dejligt sprog, let tilgængelig og passer fint til målgruppen +10 år. Der er en fin balance mellem eventyr og tilgangen til nordisk mytologi, hvilket tiltaler mig meget. Den fungerer godt som oplæsning for lidt yngre børn, og som forældre bliver man også underholdt. Forrest i bogen er der et kort over Godheim, og bagerst i bogen en god ordforklaring, hvor persongalleriet og begreber fra den nordiske mytologi er forklaret. “

Bogrummet.dk

Boganmeldere i alle aldre


“Fanny Fairychild har det hele. Alfer og feer, trolde, nisser, gamle koner, guder, jætter, vætter, dværge, drager, kentaurer, insekter med personlighed og en god portion magi. Der er lånt fra stort set ethvert fiktivt eventyrunivers, og det er lige før jeg er lidt skuffet over, at der ikke kommer en hobbit eller en ork trampende ind. Det kan selvfølgelig komme i et af de efterfølgende bind. Der er gravet så dybt i den nordiske mytologi, at der skal et opslagsværk frem fra reolen for at afklare hvad der er lånt derfra, og hvad der er opfundet til Fannys ære. Heldigvis har man en udførlig ordforklaring ved hånden, bagerst i bogen, så også læsere uden viden om mytologien kan følge med.”

(Bloggeren rater ikke)
“Forfatteren har formået at skabe en næsten poetisk eller drømmende stemning, som giver fortællingen en helt særlig hjertevarm tone – trods uhyggen undervejs.

Handlingen er godt skruet sammen, og historien er spændende, og fyldt med magi, nordisk mytologi, alfer, og en god portion action. Men det er også en historie om sorg og savn, om at leve i uvished, og om at være udenfor og anderledes, såvel i skolen som i sin egen familie.

Blandingen af nordisk mytologi, alfer og vores egen verden fungerer rigtig godt, og det er virkelig et spændende univers, som forfatteren har fået strikket sammen. Og så slutter bogen med noget af en cliffhanger.”