Købs- og betalingsbetingelser på FannyFairychild.com

FannyFairychild.com ejes og administreres af Forlaget Lindbo CVR. 36673567, Brønsholmvej 27B, 2, 2980 Kokkedal.

Priser
Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms. Produkterne på hjemmesiden sælges kun til private. Ønsker du som virksomhed at købe mine bøger, så kontakt mig direkte på mail @ fannyfairychild.com eller på telefon 26 85 19 39.

Levering
Alle priser på hjemmesiden er inklusive levering i Danmark. Ønsker du levering til udlandet, så kontakt mig direkte på mail @ fannyfairychild.com eller mobil 0045 26 85 19 39.

Levering sker som almindelig post med PostNord. Bogen afleveres på posthus indenfor 3 hverdage. Leveringen fra PostNord sker normalt indenfor 3-6 hverdage. Forlaget Lindbo står ikke til ansvar for leveringen via PostNord og heller ikke leveringstiden.

Vælger du at afhente bogen på adressen i Kokkedal, er bogens pris uden leveringsomkostninger. Se prisen på varesiden. Kontakt Forlaget Lindbo på mail @ fannyfairychild.com eller på 0045 26 85 19 39 for flere oplysninger.

Bøger pakkes ind og sendes i bobblekuvert.

Bestilling
Forlaget Lindbo tager forbehold for evt. udsolgte varer, ændrede priser og leveringstid.

Returnering af  varer
Ifølge lov om distancehandel, har du 14 dages fortrydelsesfrist fra den dag, du har modtaget din bog. Du skal være opmærksom på, at behandle bogen nænsomt og ikke tage den i brug. Hvis bogen bærer præg af, at have været brugt, eller er blevet skadet på omslag eller i bogen, må du forvente at skulle betale for værdiforringelsen, eller i værste fald, at bogen ikke tage retur. Beløbet tilbagebetales først, når bogen er modtaget retur i acceptabel tilstand.

Fortrydelsesretten omfatter ikke
Bøger, der er signeret til dig efter dine særlige ønsker, eller som bærer et tydeligt personligt præg, er ikke omfattet af fortrydelsesretten. Det gælder også forseglede bøger, hvor du har brudt forseglingen samt bøger som er vundet i konkurrencer.

Hvis du fortryder dit køb, skal du give mig besked senest 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget din bog.

Kontakt Forlaget Lindbo på mobil 0045 26 85 19 39 eller via mail på mail @ fannyfairychild.com. Adresse: Brønsholmvej 27B, 2, 2980 Kokkedal.

Du kan ikke fortryde dit køb ved at undlade at hente din bog, såfremt det er aftalen. Du skal give mig tydeligt besked om, at du har fortrudt dit køb.  Jeg tager ikke imod bøger, der bliver sendt til mig pr. efterkrav.

Personoplysninger
Forlaget Lindbo er ansvarlig for de oplysninger, du som kunde videregiver til mig. Læs mere om sidens privatlivspolitik & cookies.

%d bloggers like this: