Fanny Fairychild
– Alf af hjertet

kr.240.00

(Prisen er inkl. fragt)
Klik her for købs- og betalingsbetingelser

Bogen signeres personligt af forfatteren
*
Prisen er inkl. moms og fragt (65 kr.) i Danmark. Bogens vejl. udsalgspris er 199 kr. Gælder så længe lager haves indtil den 31. december 2021. Forsendelse sker med Post Danmark. Forsendelse sker indenfor 3 hverdage efter bestilling, og leveringen sker herefter mellem 3-6 dage med Post Danmark (Danmark).

Udgivelsesdato den 29. august 2020. Dansk fantasy, 10+ år, 228 sider, guldtryk på softcover m/flapper. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden og har referencer til de gamle, kendte sagn fra den nordiske mytologi. Der er forklaring om og visuel opsætning af det første runealfabet i starten, flotte kort og Yggdrasil i midten samt udvidet ordforklaring bagest i bogen.

Betal med MobilePay

Betaler du med MobilePay skal beløbet sendes til 208850 (Fanny Fairychild). Du kan tilføje dit navn og adresse i tekstfeltet. Hvis du ønsker, at bogen skal signeres til en anden end afsender, så tilføj navnet til sidst med: Til <navn>. Du kan også sende en sms til mobil 26 85 19 39 med dit navn og din adresse lige efter eller før du sender beløbet. Herefter sender jeg en bekræftelse tilbage.

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Beskrivelse

Fanny Fairychild og Alf af hjertet (2020) er sidste bind i trilogien om Fanny Fairychild.

Fortællingen begynder i bog et, Fanny Fairychild og det magiske spejl og fortsætter i anden bog, Fanny Fairychild og Odins øje.

Aldersgruppe: 10 år og op. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden, med referencer til de gamle, kendte sagn og guder fra den nordiske mytologi. Flotte kort i starten af bogen, udvidet ordforklaring samt stamtræer over aser, vaner og Fannys familie bag i bogen.

Fanny Fairychild – Alf af hjertet

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild slutter her i sidste bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl og anden bog Fanny Fairychild og Odins øje).

Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret.

Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende.

Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig. Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner.

Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte. Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet.

Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst.

I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin
alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen – og når hun at holde sin 11-års fødselsdag …

Dette er sidste bog i fantasy-trilogien om Fanny Fairychild. Forrest i bogen er der forklaring til det gamle runealfabet. I midten af bogen er der illustrerede kort over Godheim og bagerst en ordforklaring.

Følg også på Facebook

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fanny Fairychild
– Alf af hjertet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *