Tilbud

Fanny Fairychild
og Odins øje

DKK230.00 DKK210.00

PERSONLIGT SIGNERET BOG

Fantasy-pris 210,- kr. (inkl. fragt)

*Prisen er inkl. moms og fragt i Danmark. Gælder indtil den 31. juli 2020 – så længe lager haves. Normalpris pr. bog ca. 230,- kr. Fragt pr. bog koster normalt 60,- kr. pr. bog sendt i Danmark.

Dansk fantasy, 10+ år, 228 sider, sølvtryk på softcover m/flapper.

Se betingelser

 

Læs om bogen ...

 

Se anmeldelser fra målgruppens læsere ...

 

Se, hvordan du betaler med MobilePay

 

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Beskrivelse

Nu kan du købe denne smukke bog til særlig fantasy-pris. Fanny Fairychild og Odins øje er nummer to bind i trilogien om Fanny Fairychild.

Fortællingen begynder i bog et, Fanny Fairychild og det magiske spejl og ender med sidste bog af Trilogien, Fanny Fairychild – Alf af hjertet, som udkommer august 2020.

Du kan også købe bind 1 – Fanny Fairychild og det magiske spejl og bind 2 – Fanny Fairychild og Odins øje i serien samlet til en endnu bedre fantasy-pris, hvor du sparer fragten. Se tilbuddet på begge bøger til fantasy-pris her »

Aldersgruppe: 10 år og op. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden, med referencer til de gamle, kendte sagn og guder fra den nordiske mytologi. Flotte kort i starten af bogen, udvidet ordforklaring samt stamtræer over aser, vaner og Fannys familie bag i bogen.

Fanny Fairychild og Odins øje

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild fortsætter her i anden bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl).

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, vågner i sin seng efter sin rejse til alfernes rige, Alfheim i Godheim.

Hun forstår først ikke, at hun er alf af hjertet og tror, at hun har drømt. Men virkeligheden går op for hende, da hun finder Odins øje i sin taske.

Fanny giver øjet til den gamle gartner, Warren på gården, men han bliver rasende og nægter at tage imod det.

Alfhild, den gamle kone på engen Carling fortæller Fanny, at hun må rejse tilbage til Godheim. Dødsgudinden Hel har taget Frejas spejl, og alle alferne er forsvundet. Fanny må atter ud på en farefuld færd for at finde dem, og bliver ført helt til Ægir og Rans rige i havet.

Men ingenting går som planlagt. Dødsgudinden Hel har allerede sendt en stor del af sin hær af døde sjæle ind over både Midgård og resten af Godheim.

Alt ser meget sort ud, og det står klart, at hvis ikke Odin dukker op, er alle fortabte.

Følg også på Facebook

%d bloggers like this: