Fanny Fairychild
og Odins øje

kr.240.00

(Prisen er inkl. fragt)
Klik her for købs- og betalingsbetingelser

Bogen signeres personligt af forfatteren

*Prisen er inkl. moms og fragt (65 kr.) i Danmark. Bogens vejl. udsalgspris er 199 kr. Juletilbuddet gælder så længe lager haves indtil den 31. december 2021. Forsendelse sker med Post Danmark. Forsendelse sker indenfor 3 hverdage efter bestilling, og leveringen sker herefter mellem 3-6 dage med Post Danmark (Danmark).

Udgivelsesdato august 2019. Dansk fantasy, 10+ år, 240 – 228 sider, sølvtryk på softcover m/flapper. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden og har referencer til de gamle, kendte sagn fra den nordiske mytologi. Nye kort + stamtræer over aser og vaser + opdateret ordforklaring i bogen.

Betal med MobilePay

Betaler du med MobilePay skal beløbet sendes til 208850 (Fanny Fairychild). Du kan tilføje dit navn og adresse i tekstfeltet. Hvis du ønsker, at bogen skal signeres til en anden end afsender, så tilføj navnet til sidst med: Til <navn>. Du kan også sende en sms til mobil 26 85 19 39 med dit navn og din adresse lige efter eller før du sender beløbet. Herefter sender jeg en bekræftelse tilbage.

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Beskrivelse

Fanny Fairychild og Odins øje (2019) er nummer to bind i trilogien om Fanny Fairychild.

Fortællingen begynder i bog et, Fanny Fairychild og det magiske spejl og ender med sidste bog af Trilogien, Fanny Fairychild – Alf af hjertet, som udkom den 29. august 2020.

Fanny Fairychild og Odins øje

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild fortsætter her i anden bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl).

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, vågner i sin seng efter sin rejse til alfernes rige, Alfheim i Godheim.

Hun forstår først ikke, at hun er alf af hjertet og tror, at hun har drømt. Men virkeligheden går op for hende, da hun finder Odins øje i sin taske.

Fanny giver øjet til den gamle gartner, Warren på gården, men han bliver rasende og nægter at tage imod det.

Alfhild, den gamle kone på engen Carling fortæller Fanny, at hun må rejse tilbage til Godheim. Dødsgudinden Hel har taget Frejas spejl, og alle alferne er forsvundet. Fanny må atter ud på en farefuld færd for at finde dem, og bliver ført helt til Ægir og Rans rige i havet.

Men ingenting går som planlagt. Dødsgudinden Hel har allerede sendt en stor del af sin hær af døde sjæle ind over både Midgård og resten af Godheim.

Alt ser meget sort ud, og det står klart, at hvis ikke Odin dukker op, er alle fortabte.

Følg også på Facebook

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fanny Fairychild
og Odins øje”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *