Fantasy-pris
Køb hele trilogien

kr.590.00

(Prisen er inkl. fragt)*
Klik her for købs- og betalingsbetingelser

Alle bøger signeres personligt af forfatteren

*Prisen er inkl. moms og fragt (65 kr.) i Danmark. Vejl. udsalgspris er 199 kr. pr. bog. Juletilbuddet gælder så længe lager haves indtil den 31. december 2021. Forsendelse sker med Post Danmark. Forsendelse sker indenfor 3 hverdage efter bestilling, og leveringen sker herefter mellem 3-6 dage med Post Danmark (Danmark).

Udgivelsesdato januar & august 2019 samt august 2020. Dansk fantasy, 10+ år, 240 – 228 sider, guld- eller sølvtryk på softcover m/flapper. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden og har referencer til de gamle, kendte sagn fra den nordiske mytologi. Kort og ordforklaring i bog 1, opdaterede kort + stamtræer over aser og vaser + opdateret ordforklaring i bog 2 + forklaring om og visuel opsætning af det første runealfabet i starten + flotte kort og Yggdrasil i midten samt udvidet ordforklaring i bog 3.

Betal med MobilePay

Betaler du med MobilePay skal beløbet sendes til 208850 (Fanny Fairychild). Du kan tilføje dit navn og adresse i tekstfeltet. Hvis du ønsker, at bogen skal signeres til en anden end afsender, så tilføj navnet til sidst med: Til <navn>. Du kan også sende en sms til mobil 26 85 19 39 med dit navn og din adresse lige efter eller før du sender beløbet. Herefter sender jeg en bekræftelse tilbage.

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Nu kan du købe hele trilogien samlet om Fanny Fairychild til særlig fantasy-pris. Fanny Fairychild og det magiske spejl er bog et i trilogien, og fortællingen fortsætter i bog to, Fanny Fairychild og Odins øje og slutter med sidste bog af Trilogien, Fanny Fairychild – Alf af hjertet.

Fanny Fairychild og det magiske spejl (2018)

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, finder sin mors kiste på loftet. I kisten finder hun sin mors gamle dagbog og et mystisk spejl.

Dagbogen fører hende dybt ind i skoven, hvor hun møder heksen Alfhild. Den game kone fortæller Fanny, at spejlet er lavet af gudinden Frejas tårer i hendes kærlighed til menneskene.

Fanny finder ud af, at guldsmedene i virkeligheden er alfer, og hun bruger det magiske spejl til at komme gennem porten i Mimers Brønd til Godheim.

På den anden side finder Fanny ud af, at hun er alf af hjertet. Hun opsøger alfernes konge, Frej og fortæller ham, at både Udgårdsloke – jætternes konge – og underverdenens herskerinde, Hel, forsøger at få fat i spejlet.

Fanny må kæmpe for at redde verden før et nyt Ragnarok bryder ud.

Fanny Fairychild og Odins øje (2019)

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild fortsætter her i anden bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl).

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, vågner i sin seng efter sin rejse til alfernes rige, Alfheim i Godheim.

Hun forstår først ikke, at hun er alf af hjertet og tror, at hun har drømt. Men virkeligheden går op for hende, da hun finder Odins øje i sin taske.

Fanny giver øjet til den gamle gartner, Warren på gården, men han bliver rasende og nægter at tage imod det.

Alfhild, den gamle kone på engen Carling fortæller Fanny, at hun må rejse tilbage til Godheim. Dødsgudinden Hel har taget Frejas spejl, og alle alferne er forsvundet. Fanny må atter ud på en farefuld færd for at finde dem, og bliver ført helt til Ægir og Rans rige i havet.

Men ingenting går som planlagt. Dødsgudinden Hel har allerede sendt en stor del af sin hær af døde sjæle ind over både Midgård og resten af Godheim.

Alt ser meget sort ud, og det står klart, at hvis ikke Odin dukker op, er alle fortabte.

Fanny Fairychild – Alf af hjertet (2020)

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild slutter her i sidste bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl og anden bog Fanny Fairychild og Odins øje).

Fanny, Agner og alferne er sluppet fri fra Midgårdsormens klamme gab og flyver nu tilbage til alfernes rige, Alfheim. Men da de kommer dertil ser de, at alting er forandret.

Underverdens herskerinde, den onde Hel, har allerede sendt sin dødehær ind over store dele af Godheim, så råddenskab og fordærv er ved at opsluge alt levende.

Ved det store Tingråd i Asgård mødes aser og vaner for at drøfte krigen som uundgåeligt nærmer sig. Odin sender jætten Agner til Hvergelmers Brønd for at finde ud af, hvad der er sket med guden, Heimdal. Men alt ender grueligt galt for Agner.

Imens flyver Fanny med Freja til Folkvang, hvor hun ser sin døde mor, Sebille. Hun husker dog ikke længere Fanny og er kun en tynd skal af sig selv, hvilket knuser Fannys hjerte. Freja trøster Fanny og fortæller hende, at hun aldrig må miste håbet.

Hel får hjælp fra uventet side, og da krigen går i gang på den store slette, Vigrid, virker alt håbløst.

I sidste time er det op til Fanny at redde verden. Men kan hun det? Hun er jo blot en lille alf, og hun har ikke engang lært sin
alfe-magi at kende endnu. Og mon Fanny nogensinde ser sin far og mormor igen – og når hun at holde sin 11-års fødselsdag …

Dette er sidste bog i fantasy-trilogien om Fanny Fairychild. Forrest i bogen er der forklaring til det gamle runealfabet. I midten af bogen er der illustrerede kort over Godheim og bagerst en ordforklaring.

Følg også på Facebook

1 anmeldelse af Fantasy-pris
Køb hele trilogien

  1. Lykke

    Se anmeldelser på Bog.nu

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *