Fantasy-pris
Køb begge bøger

DKK460.00

BEGGE BØGER – PERSONLIGT SIGNERET

Fantasy-pris 300,- kr. (inkl. fragt)*

*Prisen er inkl. moms og fragt i Danmark. Gælder indtil den 31. juli 2020 – så længe lager haves. Normalpris pr. bog ca. 230,- kr. Fragt pr. bog koster normalt 60,- kr. pr. bog sendt i Danmark.

Dansk fantasy, 10+ år, Bind 1: 240 sider, guldtryk på softcover m/flapper samt Bind 2: 228 sider, sølvtryk på softcover m/flapper.

Se betingelser

 

Læs om bøgerne ...

 

Se anmeldelser fra målgruppens læsere ...

 

Se, hvordan du betaler med MobilePay

 

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Nu kan du købe de første to bind i serien om Fanny Fairychild til særlig fantasy-pris. Fanny Fairychild og det magiske spejl er nummer et i trilogien om Fanny Fairychild, og fortællingen fortsætter i bog to, Fanny Fairychild og Odins øje og ender med sidste bog af Trilogien, Fanny Fairychild – Alf af hjertet, som udkommer august 2020.

Du kan også købe bind 1 – Fanny Fairychild og det magiske spejl og bind 2 – Fanny Fairychild og Odins øje i serien hver for sig til særlig pris.

Aldersgruppe: 10 år og op. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden, med referencer til de gamle, kendte sagn fra den nordiske mytologi. Flotte kort i starten af bogen, ordforklaring samt stamtræer over aser, vaner og Fannys familie bag i bogen (Odins øje).

Fanny Fairychild og det magiske spejl

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, finder sin mors kiste på loftet. I kisten finder hun sin mors gamle dagbog og et mystisk spejl.

Dagbogen fører hende dybt ind i skoven, hvor hun møder heksen Alfhild. Den game kone fortæller Fanny, at spejlet er lavet af gudinden Frejas tårer i hendes kærlighed til menneskene.

Fanny finder ud af, at guldsmedene i virkeligheden er alfer, og hun bruger det magiske spejl til at komme gennem porten i Mimers Brønd til Godheim.

På den anden side finder Fanny ud af, at hun er alf af hjertet. Hun opsøger alfernes konge, Frej og fortæller ham, at både Udgårdsloke – jætternes konge – og underverdenens herskerinde, Hel, forsøger at få fat i spejlet.

Fanny må kæmpe for at redde verden før et nyt Ragnarok bryder ud.

Fanny Fairychild og Odins øje

Det fantastiske eventyr om Fanny Fairychild fortsætter her i anden bog af fantasy-trilogien (se også første bog; Fanny Fairychild og det magiske spejl).

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, vågner i sin seng efter sin rejse til alfernes rige, Alfheim i Godheim.

Hun forstår først ikke, at hun er alf af hjertet og tror, at hun har drømt. Men virkeligheden går op for hende, da hun finder Odins øje i sin taske.

Fanny giver øjet til den gamle gartner, Warren på gården, men han bliver rasende og nægter at tage imod det.

Alfhild, den gamle kone på engen Carling fortæller Fanny, at hun må rejse tilbage til Godheim. Dødsgudinden Hel har taget Frejas spejl, og alle alferne er forsvundet. Fanny må atter ud på en farefuld færd for at finde dem, og bliver ført helt til Ægir og Rans rige i havet.

Men ingenting går som planlagt. Dødsgudinden Hel har allerede sendt en stor del af sin hær af døde sjæle ind over både Midgård og resten af Godheim.

Alt ser meget sort ud, og det står klart, at hvis ikke Odin dukker op, er alle fortabte.

Følg også på Facebook

%d bloggers like this: