Tilbud

Fanny Fairychild
og det magiske spejl

DKK230.00 DKK210.00

PERSONLIGT SIGNERET BOG

Fantasy-pris 210,- kr. (inkl. fragt)

*Prisen er inkl. moms og fragt i Danmark. Gælder indtil den 31. juli 2020 – så længe lager haves. Normalpris pr. bog ca. 230,- kr. Fragt pr. bog koster normalt 60,- kr. pr. bog sendt i Danmark.

Dansk fantasy, 10+ år, 240 sider, guldtryk på softcover m/flapper.

Se betingelser

 

Læs om bogen ...

 

Se anmeldelser fra målgruppens læsere ...

 

Se, hvordan du betaler med MobilePay

 

Betal med dit kreditkort uden en PayPal-konto via PayPal.

Beskrivelse

Nu kan du købe denne smukke bog til særlig fantasy-pris. Fanny Fairychild og det magiske spejl er nummer et i trilogien om Fanny Fairychild.

Fortællingen fortsætter i bog to, Fanny Fairychild og Odins øje og ender med sidste bog af Trilogien, Fanny Fairychild – Alf af hjertet, som udkommer august 2020.

Du kan også købe bind 1 – Fanny Fairychild og det magiske spejl og bind 2 – Fanny Fairychild og Odins øje i serien samlet til en endnu bedre fantasy-pris, hvor du sparer fragten. Se tilbuddet på begge bøger til fantasy-pris her »

Aldersgruppe: 10 år og op. Stor typografi og tydeligt sprog. Historien foregår i nutiden, med referencer til de gamle, kendte sagn og guder fra den nordiske mytologi. Flotte kort i starten af bogen samt ordforklaring bag i bogen.

Fanny Fairychild og det magiske spejl

Den 10-årige pige Fanny, som har mistet sin mor da hun var fire år gammel, finder sin mors kiste på loftet. I kisten finder hun sin mors gamle dagbog og et mystisk spejl.

Dagbogen fører hende dybt ind i skoven, hvor hun møder heksen Alfhild. Den game kone fortæller Fanny, at spejlet er lavet af gudinden Frejas tårer i hendes kærlighed til menneskene.

Fanny finder ud af, at guldsmedene i virkeligheden er alfer, og hun bruger det magiske spejl til at komme gennem porten i Mimers Brønd til Godheim.

På den anden side finder Fanny ud af, at hun er alf af hjertet. Hun opsøger alfernes konge, Frej og fortæller ham, at både Udgårdsloke – jætternes konge – og underverdenens herskerinde, Hel, forsøger at få fat i spejlet.

Fanny må kæmpe for at redde verden før et nyt Ragnarok bryder ud.

Følg også på Facebook

%d bloggers like this: